AKP'li Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, CHP’den aday adayı oldu

AKP'li Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, CHP’den aday adayı oldu
AKP'li Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, CHP’ye katılarak Kartepe Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'yol arkadaşım' diyerek 2019'da yapılan yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği AKP'li Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, CHP’ye katıldı.

Kocaeli Barış Gazetesi'nden Merve Dişli'nin haberine göre, 30 yaşındaki Mimar Buğra Gönül’e parti rozetini, CHP İl Başkanı Bülent Sarı taktı. Partiye katılan Buğra Gönül, ardından Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusu yaptı.

'Demokratik bir aileyiz'

AKP’ye hiç üye olmadığını belirten Gönül, “Daha önce hiçbir siyasi parti üyeliğim yoktu ilk defa CHP’ye üye oldum. Aklımda olan bir süreçti. Ailemle de paylaştım, onlar da saygı gösterdi. Teşekkür ediyorum onlara. Zaten demokratik bir aileyiz biz. 30 yaşındayım, 9-10 seneye yaklaştı iş hayatım belirli bir düzene kuruldu hayatım" dedi.

'Teknik bir gözün orada olmasıyla daha faydalı olacağımı düşündüm'

Tepkilerden çekinip çekinmediğiyle ilgili de konuşan Gönül “İlla ister istemez tepki olur diye düşündük ama bu benim kararım. Kendi bakış açım, hayat görüşüm bu tarafta daha uygundu. Dedem, babaannem de hep bu taraftaydı. Dediğim gibi demokratik bir ailedeydik. Kartepe’ye pek çok proje yaptık. Teknik bir gözün orada olmasıyla daha faydalı olacağımı düşündüm" ifadelerini kullandı.

(Kısa Dalga)

Politika