AKP'li Turan'dan muhalefete: "Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?"

AKP'li Turan'dan muhalefete: "Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?"
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, BBC Türkçe'nin 'Afganlara Türkiye'de mülteci merkezi kurulacağı' şeklindeki haberini yayından kaldırmasına rağmen muhalefetin bu haberle ilgili paylaşım yaptığını belirterek, "Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?" diye sordu.
Çanakkale’nin Biga ilçesinde Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Biga ilçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası temel atma töreni ile Biga Belediye’sinin Özel Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakımevi, Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği açılış töreni, Biga Belediyesi Sosyal Konut projesi temel atma töreni ve Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal tesisi açılış törenleri gerçekleştirildi. 

Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal tesisi açılış töreninde konuşan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan muhalefete yüklendi.  "B
u topraklarda muhalefet ile ihanet arasında çok ince çizgi kaldı" diyen Turan, şunları söyledi:
"Bakınız, Mavi Vatan, Doğu Akdeniz, Libya, Suriye, Kuzey Kıbrıs’taki sorunlar, Azerbaycan dedik hiç bir konumuzda yanımızda olmayanlar, şimdi de tuttular BBC’nin yaptığı bir haberi kendi siyasi görüşleriymiş gibi konuşmalarında, sosyal medyalarında paylaşarak karşımızda olmayı bir siyasi görev bildiler. ‘BBC o yayınladığı haberi kaldırdı, bu yanlışmış hata yapmışız’ dedi. Yetmedi; ‘Türkiye’den özür diledi’. BBC özür diledi ama bu ülkenin muhalefeti maalesef özür dilemek bir yana hala aynı ısrarı sürdürmeye devam ettiler. Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu ? BBC kadar siyasi ahlakınız yok mu deme hakkımız var bizim." (DHA)

TIKLAYIN /
BBC Türkçe'den Çavuşoğlu'na: ''Ya yaptığımız açıklama yanlış anlaşıldı ya da anlamak istemeyenler var''


Gündem