Erdoğan '200 liracık' demişti: AKP'li vekiller 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etti

Erdoğan '200 liracık' demişti: AKP'li vekiller 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etti
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geçiş ücretini "200 liracık" olarak açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçmek yerine feribota bindi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde katıldıkları iftar dönüşü 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etti. Turan ve İskenderoğlu, 28 Nisan’da Gelibolu'da bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra, AKP Gelibolu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftara katıldı. Dönüş yolundaysa, Lapseki’ye geçerek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geçiş ücretini "200 liracık" olarak açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yerine feribotu tercih ettiler.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, “‘Köprüyü pahalı bulan feribota binsin’ dediler ve yaptılar. 6 dakikada geçiş yerine 25 dakikada geçişi tercih etmenin tek sebebi var; 200 liracık" dedi. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise "Köprü geçişi pahalı geldi galiba" yorumunu yaptı. (ANKA)

Gündem