Akşener: 20 sezonluk final sezonu geldi, çattı

Akşener:  20 sezonluk final sezonu geldi, çattı
Meral Akşener, Meclis'te yaptığı konuşmada, "20 sezonluk keyifsizce uzatılmış bir dizinin final sezonu sonunda geldi, çattı. Hiç merak etmeyin, o sene bu sene" diye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in konuşmasından önemli başlıklar şöyle:


"20 sezonluk keyifsizce uzatılmış bir dizinin final sezonu sonunda geldi, çattı. Hiç merak etmeyin, o sene bu sene. İyilerin şafağı artık ufukta görünüyor, emin olun çok az kaldı.

AK Parti iktidarı yüzünden memleketimizin bereketi de güzellikleri de soluyor. Ülkeyi yöneten kişi her tavrıyla örnek olmalıdır. Beğenmediği herkese saldıran, hakareti kendine hak sayan bir zihniyetin neden olduğu toplumsal gerilim tehlikeli bir seviyeye ulaştı. Türkiye bu gerilimi artık taşıyamıyor. Geçtiğimiz hafta Ankara'da bir eğlence mekânında yaşananlar bunun sonucudur. Sırtını iktidara yaslayan herkes, kendini her şeyin sahibi zannediyor.

* İran’daki baskı ve zulüm manzaraları hepimizi derinden üzüyor. Mehsa Emini’nin acımasızca öldürülmesinin insan hakları, devlet yönetiminde yeri yoktur. Bizim için bu konu dini veya siyasi tartışma değildir, bizim için bu konu vahşetin karşısında mağdurun yanında durmaktır.

* Dualarımız özgür ve mutlu bir İran içindir ancak bunu baskıcı yöntemlerle gerçekleştiremeyiz. Bu yöntemlerimizi kadını bir eşya gibi gören ucube anlayışla gerçekleştiremeyiz.

* Tek bir kadının bile sesini duyurmak için ayağa kalkması tüm kadınlar için ayağa kalkıştır. İran’ın cesur evlatlarının yanındayız. Engizisyon nasıl son bulduysa, İran’daki zulmün de sonu budur.

Politika