Akşener, Ali Yeşildağ'ın iddiasını sordu: 1 milyar dolar kimin cebine girmiş?

Akşener, Ali Yeşildağ'ın iddiasını sordu: 1 milyar dolar kimin cebine girmiş?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ali Yeşildağ'ın YouTube'da dile getirdiği iddialarını iktidara sordu. İYİ Parti lideri, Erdoğan'a "Bu 1 milyar dolar kimin cebine girmiş. Ali Yeşildağ'ın iddiasına göre senin cebine girmiş" diye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YouTube üzerinden hükümete dair iddialarda bulunan Ali Yeşidağ'ın açıklamalarını Millet İttifakı'nın dünkü mitinginde dile getirdi.

"İkide bir kasetten bahsediliyor" diyen İYİ Parti lideri, "Recep Bey, Recep Bey…" sözleriyle seslendiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'ortada belli olmayan bir kasetten bahsettiğini' ifade etti.

İYİ Parti lideri şöyle devam etti: "Ortada belli olmayan bir kasetten bahsediyorsun da dün sizin en yakın aile dostunuz, seninle beraber başına iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Bu iddia bizatihi Recep Bey tarafından 1 milyar dolar alındığını söylüyor. Mesele şu. Hazır kaset orada, video orada. Bu iddiaları soruşturman gerekiyor, sen Cumhurbaşkanısın.

'1 milyar dolar kimin cebine girmiş'

Bize küfür etmek, iftira atmak yerine bu videoyu bir sor bakalım. Bu 1 milyar dolar kimin cebine girmiş. Ali Yeşildağ'ın iddiasına göre senin cebine girmiş. Bir de köprüler, tüp geçitler var, havaalanları var. 'Bugünler daha iyi günlerin bayan' diyecek. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' dediniz, gıcık oldu bilesiniz. Çünkü Atatürk'ü hiç sevmiyorlar, Cumhuriyetten nefret ediyorlar. 14 Mayıs günü cebinizden giden paraların, çocukların geleceğinden giden paraların devam etmesini istiyorsanız, ki istemiyorsunuz, hakkında bu tarz dedikodu çıkmamış, dürüstlüğüne, harama el uzatmamasına hepimizin kefil olduğu 13'üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçeceksiniz." (Kısa Dalga)

Politika