Akşener'den kısa ve net açıklama: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…

Akşener'den kısa ve net açıklama: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…
Kemal Kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanlığı adaylığı sonrası, Altılı Masa'nın ortağı diğer liderler Twitter üzerinden destek mesajları yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından Altılı Masa'nın diğer ortaklarından destek mesajları yayınlandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu twitter üzerinden birliktelik çağrısında bulundu.

Akşener'den kısa ve net açıklama


Son birkaç günün gündemini belirleyen ve masadan kalkması sonrası Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tarafından masaya dönmesi için ikna edilen Meral Akşener kısa ve net bir dille yayınladığı mesajında "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız" ifadesini kullandı ve dört fotoğraf paylaştı. Akşener kendisinin ve Kılıçdaroğlu'nun Yavaş ve İmamoğlu ile birlikte göründüğü fotoğrafların yanı sıra altı liderin birlikte çekindiği ve Altılı Masa toplantısından sonra yayınlanan imzalı sonuç bildirisini paylaşımına ekledi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise paylaşımında şu mesajı verdi:

"Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.”
Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız."

Altılı Masa'nın adayın açıklandığı toplantısına ev sahipliği yapan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu da "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!" diye yazdı. (Kısa Dalga)

Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız… pic.twitter.com/lv08BcRtuh

Politika