Akşener, Erdoğan'ın, 'Biz Allah'tan emir alırız' sözüne karşılık verdi: Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam

Akşener, Erdoğan'ın, 'Biz Allah'tan emir alırız' sözüne karşılık verdi: Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana mitinginde yaptığı konuşmasında Erdoğan'ı hedef aldı. Akşener; "Diyor ki, 'Biz Allah'tan emir alırız'. Arkadaş bu nasıl bir iştir, bu nasıl kötü pis dildir. Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam. Kafalar gitti" diye konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmasından satırbaşları şunlardı:

- Gezdiğimiz yerlerde bizi hedef gösteren, muhalefeti hedef gösteren dile hiç rastlamadım. Önce kadınlara çürük, sürtük, düşük dendi. Gençlere süfli dendi, millete işgalci, darbeci dendi. Ondan sonra hedef gösterildik. Önce bizi Gabar'a gömdüler. Sayın Kılıçdaroğlu ile ikimizi. Sayın Kılıçdaroğlu ile beni birimizi Gabar'a birimizi Cudi'ye. Benim mezar kazanırken petrol bulundu Gabar'da.

- Milletine kitapsız diyen Allahsız, dinsiz diyen bir dille hiç karşılaşmadık. Diyor ki, 'Biz Allah'tan emir alırız'. Arkadaş bu nasıl bir iştir, bu nasıl kötü pis dildir. Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam. Kafalar gitti. Bir an evvel 14 Mayıs akşamı birinci turda bitirmeliyiz bu işi. Gerçekten psikiyatrislerin tedavisine muhtaç insanlar bu ülkeyi yönetiyor.

- Her bir kardeşim, evladım sadece kendisini, ailesini değil, sizden rica ediyorum bütün arkadaşlarınızı, komşularınızı, akrabalarınızı sandığa getiriyorsunuz birinci turda sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı seçiyoruz, Recep Bey ve arkadaşlarını emekli ediyoruz.

'Asayişten sorumlu arkadaşa göre erkeklerle erkekleri evlendirecekmişiz'

- Bir tanesi çıktı dedi ki, çok enteresan, sonra da Erzurum'da bizatihi yaptırılan sonra da CHP'liler yaptı denen provokasyon. Bir abi var, biz kazanırsak şampanya patlatacakmış. Onlar kazanırsa tertemiz alınlarıyla secdeye varacaklarmış. O alnın temiz olması için harama el uzatmamanız, kul hakkına girmemeniz, gencecik çocukların hakkını yememeniz lazım. 82 puan alan çocukları atamayıp, 52 puanla ayısı, dayısı olanları atamamanız lazım. Sizin alınlarınız kapkara, neresi temiz?

- En son Erzurum'da, Erzurumlu kardeşlerimi de çok üzen, dadaşları çok üzen, Atatürk'ün şehri Erzurum'da sayın Ekrem İmamoğlu'na yapılan taşlama, linç etme ve provokasyonun karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı, bu ülkede İçişleri Bakanlığı yapmış şahıs, kalkıp İmamoğlu'nu suçluyorsa artık kelimeler bitmiştir. Dolayısıyla bu işi kaybettiğini anlayıp, işi zorbalığa vurmuş demektir. Bir arkadaş daha var o da çok şecaat gösterdi. Biz kazanırsak, asayişten sorumlu arkadaşa göre erkeklerle erkekleri evlendirecekmişiz.

'Recep Bey 'attaya' gidiyor'

- Bir de jeliboncu arkadaş var. Habire ahlak dersi verir. Ama bir Anka Park yaptı 16 milyar lirayı 3 kişinin cebine koydu, gerisi cebellezi. 16 milyar lira ile bu ülkenin öğrencilerin KYK borçları affedilebilirdi. Kaç tane fabrika, yurt yapılabilirdi? Böyle bir haram düzenini, düzenbaz düzeni

- 14 Mayıs'ta helal oylarımızla emekli edecek miyiz? Son olarak Recep Bey attaya gidiyor. Biz sabırlı olacağız, akıllı olacağız, zeki olacağız. Bunların yaptığı yanlışlıkları göreceğiz engelleyeceğiz ama onlarla bir olmayacağız. Bir de sandıkları koruyacağız. Son olarak bir oy Kemal'e bir oy Meral'e. Ben CHP seçmenlerine saygım sonsuz. İYİ Partililer oylarınızı elbette hem Kemal'e hem Meral'e istiyorum.

Politika