Akşener: Gençleri oy kullanacakları yerlere biz götüreceğiz

Akşener: Gençleri oy kullanacakları yerlere biz götüreceğiz
İktidarın gençlerin oy kullanmasından korktuğu için seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıkladığını belirten Akşener, "İkametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini, İYİ Parti olarak, biz sağlayacağız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 14 Mayıs'ta seçim kararına ilişkin de konuşan İYİ Parti lideri şunları söyledi: "Cumhurbaşkanı Erdoğan neden şimdi seçimlere bu kadar az bir süre kala erken seçim kararı aldılar biliyor musunuz? Çünkü, gençlerden korkuyorlar. Çünkü gençlerin onları sandığa gömeceklerini çok iyi biliyorlar. Hangi siyasi düşünceden olduğunun, hangi partiye oy vereceğini sormadan, sorgulamadan ikametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini, İYİ Parti olarak, biz sağlayacağız."

'Kendine gel'

Akşener, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Erdoğan’a "Senin, yönettiğini iddia ettiğin, ama belli ki yönetemediğin, bu devletin içinde, neler dönüyor? Devletin gücünü kullanarak gerçek failleri örtbas etmeye çalışıyorlar. Her zaman olduğu gibi yine savcılar değişiyor. Her zaman olduğu gibi yargı yine bir sopa olarak kullanılıyor. Her zaman olduğu gibi yine bir katil dışarıda geziyor. Sen bostan korkuluğu musun Sayın Erdoğan? Kendine gel" diye seslendi. (Kısa Dalga)

Gündem