Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına Akşener'den ilk yorum: "Bir sakıncası yok"

Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına Akşener'den ilk yorum: "Bir sakıncası yok"
Akşener, Kılıçdaroğlu'nun "ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum" açıklamalarına ilişkin "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" dedi.

Partisinin grup toplantısı çıkışında gazetecilere açıklamalar yapan  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığına adaylık açıklamalarına ilişkin ilk kez konuştu. Akşener "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" dedi.

'BENDEN ADAYLIK AÇIKLAMASI DUYDUNUZ MU?'

 "Sizin de gönlünüz adaylıktan yanaydı" sorusuna ise Akşener, "Bugüne kadar ben öyle bir şey demedim. Duydunuz mu ağzımdan? Biz, millete odaklı bir çalışma yapıyoruz. Milletin dertlerini dinliyoruz, kamuoyunun gündemine getiriyoruz. En önemlisi de 20 Ocak 2020'den beri geziyorum. Bu çalışmayı yaparken şahsıma, partime veya benim herhangi hayalime yönelik ki Türkiye'den başka bir hayalim yok onu da net bir şekilde söyleyeyim, en küçücük bir toz zerresi kadar bir şey yapmıyoruz. Yani esnaf, vatandaş, işsiz genç özne. Dolayısıyla vatandaşımız da bunu gördü. Seçime çok zaman var, o zaman neler olur hep birlikte görürüz. Hayrıhi ve şerrihi min Allahu teala." yanıtını verdi.

 

Gündem