Akşener'den Bahçeli'ye 'mermi' tepkisi: Kafa gitti kafa, böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi

Akşener'den Bahçeli'ye 'mermi' tepkisi: Kafa gitti kafa, böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi
İYİ Parti lideri Akşener'den Devlet Bahçeli'nin 'vücutlarına mermi alırlar' sözüne tepki: Küçük ortak ondan geri kalır mı o da hepimizi gömdü, sonra dedi ki bunların vücutlarına birer mermi. Muhteremler kafa gitti kafa, işte böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi. Buna yuh!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa’da düzenlenen mitingde konuştu. “Elbette sizin helal oylarınızla ben başbakan olacağım. Çünkü millet velinimettir" diyen Akşener, özetle şunları söyledi:

"Biri çıktı dedi ki -çok komikler ya - biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış. Ben 8 sene Meclis yönettim. FETÖ kazanır diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkta sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?

Ben bunları tekrar ediyorum inan Cem Yılmaz hava gazı kalır, çok severim kendisini ama bunların söylediklerinin yanında ciddi söylüyorum o bile bulamıyor bunları.

Burası kazanırsa biz şampanya patlacakmışız. O abiler kazanırsa tertemiz alınları seccadeye değecekmiş. Soru şu, haram yiyen, kul hakkına el uzatan, 6 yaşındaki kızları evlendiren, çocuklara tecavüz edilen, taciz edilen bir dönemde, kadınlar öldürüldüğünde, kıyafeti şöyle, şurada neden bulundun denilen bir dönemde, tek bir yüzükle başlayıp gemiciklerin dibine vurulmuş ülkede, kul hakkına uzatılmış bir dönemde senin alnının neresi temiz, kapkara alınlarınız kapkara!

Asayişimizden sorumlu adam erkek erkeğe evliliğe taktı. Fantezide sınır yok; erkeklerle hayvanların evliliğini de serbest bırakacakmışız. Psikiyatristler tedavi etmeli. Hiçbirinin cezai ehliyeti kalmadı, şu anda ülkeyi yönetecek durumda değiller!

Böyle bir rezilliklerle dolu bir seçime ilk defa gidiyoruz. Sonra Recep Bey devreye girdi. Ne bereketli kadınım. Beni Gabar’a, sayın Kılıçdaroğlu’nu Cudi’ye gömecekti. Gabar’da mezar kazılırken petrol bulundu acaba Cudi’de ne bulacaklar?

Küçük ortak ondan geri kalır mı o da hepimizi gömdü, sonra dedi ki bunların vücutlarına birer mermi. Muhteremler kafa gitti kafa, işte böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi. Buna yuh!" (Kısa Dalga)

Gündem