Bahçeli'den tehditvari sözler: Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar

Bahçeli'den tehditvari sözler: Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını vaadediyor. Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Yalova'ya gitti.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde Bahçeli'ye, MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, milletvekili adayları Namık Öz, Cemil Tanrıkulu ve Erkan Akçal eşlik etti.

Alanda toplananlara hitap eden Bahçeli, sözlerine Millet İttifakı'nı eleştirerek başladı. Bahçeli şunları ifade etti:

"2022 yılının ekim ayında, Irak ve Suriye tezkerelerine hayır diyerek esasen terörle mücadeleye hayır diyen, Libya tezkeresine hayır diyerek Mavi Vatan'daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir.

'Buna teşne olan teşebbüs eden vatansızlar...'

Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını vaadediyor. Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar. Terörle mücadeleyi durduracaklarını sürüyorlar. Ancak buna teşne olan teşebbüs eden vatansızların devrileceklerini zannederim. Görmüyorlar, göremiyorlar. Meşru ve hukuki savunma haklarımızı yerine getirmek maksadıyla, Irak ve Suriye'de görev yapan askerlerimizi geri çekeceklerini iddia ediyorlar.

Terörist Demirtaş'ı, bebek katilini ve teröristleri serbest bırakacaklarını söylüyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ve İYİ Parti Başkanı'ndan bu hain ve düşmanca taahhütlere karşı hiçbir tepki bugüne kadar duyulmuş değildir. Sükutun ikrardan geldiğini en iyi bilen Yalovalı kardeşlerim, ihanete sessizlik aynı zamanda ortaklıktır. Zillet ittifakının tüm partileri Türkiye'nin karşısında mevzilenmişlerdir. Zillet demek aşağılanmak ve küçülmek demektir. Türkiye zillete müstahak değildir."

'Erdoğan'ı ezdirmeyeceğiz'

The Economist'e de tepki gösteren Bahçeli, "Son günlerde Amerika, Avrupa'nın bazı ülkeleri, orada yayınlanan yazılar, dergiler, Türkiye'nin iradesi üzerinde ambargo koymaya çalışıyorlar. Bununla ilgili yalan yanlış konuşmalar, yazılar yazıyorlar. Ve Türkiye'de seçimin kaybedilmesi için, Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ayaktan çıkmasını arzuluyorlar. Şimdi açıkça söylüyorum. Yalova'dan söylüyorum. Türkiye'nin alayına söylüyorum. Hans'a, Sam'e, Johny'e, Franc'a, Henry'e, aziz milletim, aziz vatan evladı, Cumhurbaşkanımızı ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Politika