Erdoğan helallik istedi, siyasiler sandığı işaret etti

Erdoğan helallik istedi, siyasiler sandığı işaret etti
Esnaftan helallik isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu'ndan "seçim" çağrıları geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partilileri ile bayramlaşma toplantısında konuşan ve ""Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" diyen Erdoğan'a yanıt verdi. 

TIKLAYIN/
Erdoğan: "Sıkıntıya düşen esnafımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz"

Akşener twitterdan paylaştığı mesajında Sayın Erdoğan, "Sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim.Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim." ifadesini kullandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise twitterdan seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu  "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" dedi. 
Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu da diğer genel başkanlar gibi Erdoğan'a seçim mesajı verdi. Davutoğlu da twitterdan yaptığı paylaşımda "Sayın Erdoğan, helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız! Evet, sandık Gelecek, halk kötü yönetimin faturasını kesecek ve siz gideceksiniz! Liyakatli kadrolar Gelecek, halkın yüzü yeniden gülecek!"dedi. 



Gündem