Akşener'den Ümit Özdağ'a: Hayatta başarılar

Akşener'den Ümit Özdağ'a: Hayatta başarılar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın partiden istifası için "Milletimiz herkesi tartacak. Temel hakem millettir. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın partiden istifası için "Bu an itibariyle yollar ayrılmış olduğu için, prensibimdir benim ayrı bir yol tutan hiçbir siyasiyi peşinen suçlamak, ona hakaret etmek gibi bir tavrım bugüne kadar olmadı. Bizden ayrılmış milletvekilleri dahil olmak üzere. Dolayısıyla milletin huzuruna çıkıp, milletimiz herkesi tartacak. Temel hakem millettir" dedi.

Akşener, Eskişehir'de esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akşener, Özdağ'ın istifasına ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Kendisine başarılar diliyorum, siyasi hayatında başarılar diliyorum. Bu an itibariyle yollar ayrılmış olduğu için, prensibimdir benim ayrı bir yol tutan hiçbir siyasiyi peşinen suçlamak, ona hakaret etmek gibi bir tavrım bugüne kadar olmadı. Bizden ayrılmış milletvekilleri dahil olmak üzere. Dolayısıyla milletin huzuruna çıkıp, milletimiz herkesi tartacak. Temel hakem millettir. Hep birlikte göreceğiz. Başarılar diliyorum. Hayatta başarılar diliyorum."

 
(ANKA)



Gündem