Alaattin Çakıcı, danışmanının Jandarma Genel Komutanı ile çıkan fotoğrafı hakkında konuştu: Tanımıyorum

Alaattin Çakıcı, danışmanının Jandarma Genel Komutanı ile çıkan fotoğrafı hakkında konuştu: Tanımıyorum
Suç Örgütü lideri Alaattin Çakıcı, danışmanı Ferhat Aydoğan'ın haberlerini yapan bir gazeteci olduğunu ve Jandarma Genel Komutanı'nı tanımadığını iddia etti.

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile fotoğrafları çıkan, danışmanı Ferhat Aydoğan hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında, Ankaralı başka bir suç örgütü lideri Selahattin Yılmaz ile de sözler sarf eden Çakıcı hakkındaki iddiaları yalanladı.

Çakıcı, twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Jandarma Genel Komutanımızı tanımıyorum'

"Selahattin Yılmaz ile samimi duygularımı dondurdum. Sadece merhabamız kalmıştır. Ayrıca günlerdir medyada sayın Jandarma Genel Komutanımızla ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Kendilerini basının dışında tanımıyorum. Herhangi bir telefon görüşmem dahi olmamıştır. Birlikte fotoğrafım dahi yoktur. Ferhat Aydoğan benim basın danışmanım değildir. Yalnızca bazı haberlerimi yapmıştır gazeteci olarak. Ferhat Aydoğan bir yerlere hizmet mi ediyor? Sayın Jandarma Genel Komutanımız üzerinden hükümeti yıpratmak istiyor bunu bilemem."

'Biri tehdit ederse savcılığa gidin'

"Ayrıca çıktığım günden beri Türkiye'nin her yerinde, yolda sokakta tanımadığım kötü niyetle kullanılmış olabilir. Benim adıma Türkiye'de kim birini tehdit ederse direkt Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etsin. Bu oğlum dahi olsa. Hayatım boyunca inandığım bir doğruya ne sırtımı çevirdim ne de kıblemi değiştirdim. Benim tarafım devlettir. Devletimin devamı ve bekasıdır." (Kısa Dalga)

Gündem