Alaattin Çakıcı, vizesi reddedilince Yunanistan'ı tehdit etti

Alaattin Çakıcı, vizesi reddedilince Yunanistan'ı tehdit etti
Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı Yunanistan'ı hedef alan açıklamasında "Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin girişimleri sonucu tahliye olan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Fransa tarafından kendisine getirilen vize sınırlaması kararı için Yunanistan'ı suçladı.

Yunanistan'ı hedef alan açıklamasında Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

"Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur. Girit'ten başlayıp Dedeağaç'a kadar bütün adaları silahlandıran Amerika Birleşik Devletler'i, dünyanın pimini çekmiş bekliyor. Sözüm ona Amerika Birleşik Devletleri 1948'den beri İngiltere hariç milletimizin en büyük müttefiği olduğunu dünyaya deklare ediyordu, Amerika devlet başkanı ve aklı başındaki sivil ve askeri bürokratlar bu milleti iyi tanıyorsunuz. Eşi ve benzeri olmayan milletin mensupları olduğumuzu unutmayınız. Size ne kadar yazılıp çizilse de bu millet adına siz, deve kuşu gibi kibrinizden kaynaklı yapmış egonuzdan kurtulamıyorsunuz. Unutma okyanus ötesi! Bu millet ne Yunanlıya benzer ne Rusya'ya. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu aziz millet ile dost olun ya da herif gibi düşman!"

Gündem