Aleyna Tilki: Sektörü domine edenler ölmemi istiyor

Aleyna Tilki: Sektörü domine edenler ölmemi istiyor
Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı X'den sektörü domine edenler tarafından sahneye çıkmasının engellendiğini söyledi. "Zamanında tacize uğradığım ve psikolojimin çöktüğü mekânlara yeniden çıkmamı istiyorlar" diyen Tilki, söz konusu kişilerle ilgili "Benim ölmemi istemeleri normal mi?" diye sordu.

17 yaşında sahneye çıkan Aleyna Tilki, bir süredir sahneye çıkmasının önüne engel konulduğunu söyledi.

X'de yaptığı paylaşımında, "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerim iptal ediliyor." diyen Aleyna Tilki, sektörü birkaç kişinin domine ettiğini ve kendisini engelleyenlerin de bu kişiler olduğunu ifade etti. Aynı kişilerin kendisinin ölmesini istediğini savunan Aleyna Tilki, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ölmemi istemeleri normal mi?"

"Bu sektörü domine eden insanlar çok az sayıda. Bazıları çok iyi işlerini yapıyor ama büyük bir bölümü omurgasız... Duygu diliyle konuşan insanlar yok. İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? İstiyorlar çünkü bunu, gerçekten yok olmamı istiyorlar."

"Zamanında tacize uğradığım mekanlara çıkmamı istiyorlar"

"Zamanında tacize uğradığım ve psikolojimin çöktüğü mekânlara yeniden çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere de çıkmama da izin vermiyorlar. Çünkü organizasyonu onlar yapıyorlar. Benim moralimi bozacak mekanlara beni yazmaya çalışıyorlar. Bu sektör beni o kadar çok yordu ki, ben de o mekanlara çıkamıyorum."

"Şarkı söylemeyi özledim"

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar." (Kısa Dalga)

Magazin