Ali Babacan: "Himaye ettikleri çetelerle bizi tehdit etmeye kalkıyorlar, korkmuyoruz"

Ali Babacan: "Himaye ettikleri çetelerle bizi tehdit etmeye kalkıyorlar, korkmuyoruz"
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "İktidar ve küçük ortağı şaibeli ilişkiler içinde bulundukları illegal yapılardan bile medet ummakta. Ülke hızla 90’lı yılların karanlığına döndürülüyor. Bir de bizi himaye ettikleri çetelerle tehdit etmeye kalkıyorlar. Korkmuyoruz, korkmayacağız! Elinizden geleni ardınıza koymayın! Biz bu milleti, sizin kötü yönetiminizden kurtarmaya kararlıyız" diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partsinin genel merkezinde gerçekleştidiği toplantıda gündemi değerlendirdi.  Babacan, "Ben şimdi buradan, trollerle, propaganda aygıtıyla, illegal yapılarla üzerimize gelmeye çalışan iktidar mensuplarına sesleniyorum: Hiçbir tehdit bizi durduramaz! Korkmuyoruz, korkmayacağız! Elinizden geleni ardınıza koymayın! Biz bu milleti, sizin kötü yönetiminizden kurtarmaya kararlıyız" dedi.

Babacan, sözlerine şöyle devam etti: "Bizler memleketin sorunlarını çözmek için yola çıkarken, işimizin kolay olmadığını bilerek yola çıktık. Bu yolun çetin ve meşakkatli bir yol olduğunun gayet iyi farkındayız. Vatandaşlarımızın her şeyin çok daha iyisini hak ettiğini biliyoruz. Bu yolda karşılaştığımız her türlü engele karşı güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz. Ben şimdi buradan, trollerle, propaganda aygıtıyla, illegal yapılarla üzerimize gelmeye çalışan iktidar mensuplarına sesleniyorum: Hiçbir tehdit bizi durduramaz! Korkmuyoruz, korkmayacağız! Elinizden geleni ardınıza koymayın! Biz bu milleti, sizin kötü yönetiminizden kurtarmaya kararlıyız!”

"TÜRKİYE'Yİ ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ YAPACAĞIZ"

“Bugünkü iktidar gücünü hukuksuzluklarla muhafaza etmeye çalışıyor" diyen Babacan, "Biz ise gücümüzü haklılığımızdan ve milletimizden alıyoruz. Yolumuzdan bir gün bile caymayacağız. Bu ülkeyi gençlerin kaçmak istediği değil, yaşamak istediği bir ülkeye çevireceğiz. Türkiye’yi derhal özgürlükler ülkesi yapacağız. Adaletin kurallarını ülkemizde tesis edeceğiz. Milletimizi, hak ettiği refah seviyesine mutlaka ulaştıracağız" dedi.

"ÜLKE 90'LAR KARANLIĞINA DÖNÜYOR"

Babacan, "İktidar ve küçük ortağı şaibeli ilişkiler içinde bulundukları illegal yapılardan bile medet ummakta. Ülke hızla 90lı yılların karanlığına döndürülüyor. Biz çözümü konuştukça dengesi bozulan iktidar mensupları, iftiralara ve hakaretlere başvurmaları yetmezmiş gibi, bir de bizi himaye ettikleri çetelerle tehdit etmeye kalkıyorlar" dişe konuştu.

TIKLAYIN / Alaattin Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı, Babacan'ı hedef aldı



Gündem