Ali Koç: Taraftarımızdan özür dileriz

Ali Koç: Taraftarımızdan özür dileriz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Beklenmedik bir mağlubiyet oldu" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Beklenmedik bir mağlubiyet oldu. Herkes motiveydi. Tribünlerin de ne kadar motive olduğunu görebiliyorsunuz. Öncelikle taraftarımızdan özür dileriz. Onların beklentisi farklıydı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Ali Koç, "Beklenmedik bir mağlubiyet oldu. Herkes motiveydi. Tribünlerin de ne kadar motive olduğunu görebiliyorsunuz. Öncelikle taraftarımızdan özür dileriz. Onların beklentisi farklıydı" dedi.

"Futbolun içinde bunlar var" diyen Koç sözlerine şöyle devam etti:" Çok iyi başladık ama son 4 haftada düşüşe girdik. Bizim Galatasaray'a en ağır mağlubiyetleri tattırdığımız sezonlarda, 4-0, 6-0 biz şampiyon olamıyorduk. Taraftarımızdan özür dilerken aynı zamanda umutlarını kaybetmemelerini, birlik ve beraberlikten kopmamalarını, çok uzun bir yol olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kısacası oynadığımız futbol iyi futbol değildi. Bize yakışan, alışık olduğumuz Fenerbahçe futbolu değildi. Futbolun içinde bunlar var. Derbi mağlubiyeti olması açısından daha fazla etkisi olabiliyor, oldu da. Sezon sonuna daha çok var ve inşallah sezon sonunda biz şampiyon olacağız. Sezon içinde inişli, çıkışlı dönemler olabilir.

Biz öyle bir dönemden geçiyoruz. Tabii ki bize yakışan bir durum değil. Başka takımlarda inişli, çıkışlı grafikler sergileyebiliyor. Birkaç hafta önce Fenerbahçe şampiyonluğun favorisidir dedirten futbolcular bu futbolcular, teknik ekip bu teknik ekipse, bugün buraya geldiğimiz nokta itibariyle umutlarımızı bir nebze olsun olumsuz etkileyen yine aynı hoca ve aynı takım. Dolayısıyla yeni bir sayfa açılacaktır. Eski günlerimize dönüp, kaldığımız yerden devam edeceğiz." (DHA)

Spor