Ali Koç'tan transfer sözleri; elde edilecek geliri açıkladı

Ali Koç'tan transfer sözleri; elde edilecek geliri açıkladı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertlilerin transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. Tahminen 45-50 milyon Euro arası transfer satışı yapacaklarını belirten Ali Koç, "Becao transferi sonrası frene basacağız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, transfere dair önemli sözler sarf etti. Ali Koç, "Hiçbir transfer döneminde bu kadar nokta atışları yapmamıştık" şeklinde konuştu.

'Hiçbir transfer döneminde bu kadar nokta atışları yapmamıştık'

İtalya'nın Udinese takımından Brezilyalı stoper Rodrigo Becao transferini resmen açıkladıklarını hatırlatan Ali Koç, "Biz transferlere hediye olarak bakmıyoruz. Büyük beklentiler yaratılıyor. Bu beklentiler karşılanmadığında 'yapamadılar' oluyor. Taraftarın uyanık olması lazım. Bu beklentiler tesadüfen yaratılan beklentiler değil. Biz adım adım gidiyoruz. Hiçbir transfer döneminde bu kadar nokta atışları yapmamıştık. Becao transferinden sonra bir frene basıp önümüzdeki haftadaki maçı atlatıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

'Bu sene tahminim 45-50 milyon euro arasında satış yaparız'

Transfer yapmak kadar oyuncu satmanın da çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Koç, "Elimizde de böyle oyuncularımız var. Gerek Almanya'dan, gerek Avrupa'dan, gerek Amerika'dan, gerek de Orta Doğu'dan ilgi var, bu da bizi sevindiriyor. Almak kadar satmamız da lazım. Bu sene tahminim 45-50 milyon euro arasında satış yaparız, bunu doğru kullanmamız gerekiyor. Arzu ettiğimiz katma değere katkı sağlanır. Sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu adına yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sezon bizi bekliyor demek istiyorum. Hak edenin kazandığı, şampiyonlukların sahada kazanıldığı, entrikaların minimum olduğu bir sezon diliyorum. Futbolun doğal akışında, futbolun kendi paydaşlarının futbola yön verdiği ve hakemlerimizin ellerinden gelenin en iyisini yaptığı bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Spor