Ali Koç'un garsonla konuşmasına tepki: Şımarık, kibirli...

Ali Koç'un garsonla konuşmasına tepki:  Şımarık, kibirli...
Ali Koç'un bir garsonun servis ettiği kokteyle ilgili garsona “Seninle iddiaya giriyorum. Yüzde 99 bunun içinde ne olduğunu bilmiyorsun” sözlerine tepki yağdı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sultanlar Ligi’nin 40. yılı için Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen etkinlikte bir garsona söyledikleri gündem oldu.

Ali Koç, önünde duran ve elinde kokteyl tepsisi olan garsona seslenerek, “Ne var bunun içinde?” diye sordu.

Garsonun Koç’un dediğini anlamayarak “Ne” demesi sonrası, “Seninle iddiaya giriyorum. Yüzde 99 bunun içinde ne olduğunu bilmiyorsun” dedi.

Diyalogun yansıdığı video sosyal medyada gündem olurken Koç'un garsona söyledikleri de tepki topladı.

Tepkiler

O tepkilerden bazıları şöyle:

Elif Çongur: "Bu gencecik çocuğun sanahın köründe yollara düşüp bir ayda kazandığını bir salisede harcıyorsunuz. Bu şımarık kibirli bu rezil güç gösterinizde boğulacaksınız elbet bir gün. Elbet bir gün."

Fatih Yaşlı: "Ailece yüz yıldır memleketin kanını emdiler, hala 20 yaşındaki çocuk üzerinden güç gösterisi yapıyor olanca kompleksiyle."

Barış Özdemir: "Büyük ihtimalle üniversite okuyan ve harçlığını çıkartmak için yarı zamanlı iş olarak garsonluk yapan gariban genci toplum içinde ezip rencide etmek ancak yalılarda dadıları ile büyümüş birisine yakışırdı. Utanç verici bir durum…"

Onur Öncü: "Üç kuruş para kazanmak için 12-13 saat Ali Koç gibilerin ağzının kokusunu çeken genç işçiye diyor bunu" (Kısa Dalga)

Gündem