Alican Uludağ'dan 'Sinan Ateş dosyası' haberi için gelen tehditlere yanıt: Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu

Alican Uludağ'dan 'Sinan Ateş dosyası' haberi için gelen tehditlere yanıt: Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu
Gazeteci Alican Uludağ, dün yaptığı "İddia:MHP'li yönetici Sinan Ateş savcısıyla görüştü" haberine ilişkin kendisine gelen tehditlere yanıt verdi. Uludağ "Sinan Ateş cinayetini yazıyorum diye bir bedel ödenecekse, o bedeli öderim. Kaçmam" dedi.

Gazeteci Alican Uludağ'ın Sinan Ateş dosyasındaki gelişmelere ilişkin yaptığı haberdeki iddialara ilişkin MHP cephesi sert tepki göstermişti.

Uludağ'ın iddialarını ispatlaması için mahkemeye başvuracaklarını açıklamışlardı.

Alican Uludağ hedef gösterilmesine ilişkin "Korkuya teslim olup Sinan Ateş’in kızlarının adalet davasını sürdürmekten vazgeçeceğimi mi sanıyorsunuz? diyerek yazmaya devam edeceğini açıkladı.

Tehditlere boyun eğmeyeceğini ifade eden Uludağ "Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu. Adresimi bulursunuz. Zerre umurumda değil" dedi.

Uludağ şunları kaydetti:

"Bugüne kadar sırtımı hiçbir kişiye, gruba, partiye, örgüte veya cemaate yaslamadım, kimsenin gölgesine sığınmadım; kalemi de üç kuruşluk menfaat için satmadım. Dün burada beni örgütlü olarak tehdit edenler, aba altından sopa gösterenler korkuyorsam namerdim. Sinan Ateş cinayetini yazıyorum diye bir bedel ödenecekse, o bedeli öderim. Kaçmam. Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu. Adresimi bulursunuz. Zerre umurumda değil. Korkuya teslim olup Sinan Ateş’in kızlarının adalet davasını sürdürmekten vazgeçeceğimi mi sanıyorsunuz? Ki o yetimlerin ahı, peşinizi bırakmayacak. Yaşamak gömleği üzerimde oldukça bu davayı yazacağım; herkes sussa da tek başına kalsam da. Bunu da böyle bilin."

Uludağ'dan iddia

Gazeteci Alican Uludağ, MHP'li İzzet Ulvi Yönter'in, Başsavcı Vekili Ahmet Altun'a Sinan Ateş dosyasında bazı şüphelilerin bırakılması karşılığında Yargıtay üyeliği teklif ettiğini iddia etti. (Kısa Dalga)

Gündem