Alparslan Türkeş’in oğlundan MHP yönetimine hakaret

Alparslan Türkeş’in oğlundan MHP yönetimine hakaret
MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, MHP yönetimini sert sözlerleeleştirdi. Ülkü Ocakları ve MHP’li yöneticilerden ise hakaret ve tehdit dolu karşılık geldi.

Ülkücü hareketin lideri Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in İYİ Parti Adana Büyükşehir adayı olması ve MHP tarafından “hain” ilan edilmesiyle başlayan tartışma küfürlü ve tehditli kavgaya dönüştü.

Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya hesabından MHP yönetimini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Sert ifadeler kullanan Türkeş, “Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar” diyerek açıklamasına başladı.

Semih Yalçın ve Yönter’e hakaret

Türkeş paylaşımının devamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın için ise şu ifadeleri kullandı:

“Sizlerin Türkeşi’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o***lardan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!

Yönter’den yanıt geldi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise kendisini topa tutan Türkeş’e cevap verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yönter, “Şizofren ahlaksız, feyk hesaplardan ettiğin ağır küfürler, doğrudan attığın iftiralar elbette utanmaz yüzüne yapışıp kalacak! İnsanlıktan çıkmışsın, ne kullanıyorsan ara vermeni tavsiye ederim, itimat etmiyorsan iğrenç yüzüne bakabilirsin…Elbette bu hakaretlerinden ve müfteriliğinden dolayı hukukta hesap vereceksin…” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları’ndan tehdit geldi: Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir

Adı Sinan Ateş suikastı dosyasına da giren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkeş’e sosyal medya hesabından yanıt verdi:

“Ahmet Kutalmış denilen rezil, ahlaksız herif!.. Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti. Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin! Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt. Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir..! Biz uyaralım da…

Ne olmuştu?

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nın Ayyüce Türkeş’in afişinin yanına astığı afişte ok işareti ile birlikte “Adana’da ihanete geçit yok” ifadesi yer aldı. Bu pankartın gündem olmasının ardından Alparslan Türkeş’in oğlu ve Ayyüce Türkeş’in ağabeyi Kutalmış Türkeş, MHP yöneticilerine sosyal medya hesabından hakaret etti. (Kısa Dalga)

Gündem