Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir lüksü anlatacağım

Alper Yeğin: Sancaktepe'deki jakuzi meselesinden daha büyük bir lüksü anlatacağım
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi. Döğücü, iddialara tepki göstererek mevzuyu temizlemesi için Alper Yeğin'e çağrıda bulundu. Yeğin ise jakuzi meselesinin yanında daha büyük bir lüks ve batırılan belediye hikayesini yakında paylaşacağını söyledi.

31 Mart seçimlerinde yönetimi CHP'li Alper Yeğin'e kaptıran eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi.

Döğücü haberlere "Hodri meydan!" sözleriyle tepki gösterdi. Yeğin, "Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı, lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-07-115211.png

"Yakın zamanda sizlerle paylaşacağım"

Şeyma Döğücü'nün "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini ifadelerine karşın Alper Yeğin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Kamuoyuna bilgilendirme; Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Saygılar.. (Kısa Dalga)

Gündem