Altılı masa toplantısından sonra mesaj atmayan tek lider Akşener oldu

Altılı masa toplantısından sonra mesaj atmayan tek lider Akşener oldu
Millet İttifakı'nın toplantısından sonra liderler Twitter'dan mesaj paylaşırken Akşener bu kez sessiz kaldı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu 12. toplantısı kısa bir açıklamayla son buldu. Adaylık konusunda ortak bir anlayışa varıldığının belirtildiği açıklamaya altı lider de imza attı. Ancak daha sonra masada anlaşmazlık olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Altılı masa toplantılarının ardından Twitter'dan da paylaşımlar yapan altı liderden Meral Akşener hiçbir paylaşım yapmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı ise toplantıdan saatler sonra geldi.


Millet İttifakı'nın toplantısına ev sahipliği yapan Saadet Genel Başkanı Temel Karamollağlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum."


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıdan saatler 00:52'de "Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener." Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın @T_Karamollaoglu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ederim" mesajını paylaştı.


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu en uzun mesajı atan lider oldu: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak anlayışa ulaştık. Bu süreci ilk günden bugüne büyük bir gayretle yürüten başta ev sahibimiz Sn. @T_Karamollaoglu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal şu mesajı paylaştı: "Aziz Memleketimizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı, "devlet" olma bilinci ve kazanmak inancı ile ortak bir iradeye sahibiz."


DEVA Genel Başkanı Ali Babacan en son mesaj atan lider oldu: "Ülkemiz için hayırlı olsun. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın @T_Karamollaoglu
başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kendisinin adaylığına mesafeli durduğu belirtilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise toplantıyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmadı.

Gündem