Amber Heard adını kullanınca avukatlar fırsatı kaçırmadı: Kate Moss, Johnny Depp lehine ifade verecek

Amber Heard adını kullanınca avukatlar fırsatı kaçırmadı: Kate Moss, Johnny Depp lehine ifade verecek
Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki dava sürüyor. Son duruşmada 'kesik parmak' iddiası yeniden gündeme gelirken, ünlü İngiliz model Kate Moss da eski sevgilisi Depp lehine tanık kürsüsüne çıkacak.

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası karşılıklı suçlamalarla sürüyor. Heard'ün avukatları dün kürsüye bir ortopedi cerrahını çıkararak, Depp'in 'kesik parmağı'na dair eski eşini suçlayarak anlattığı hikâyeyi yalanlamaya çalıştı. Öte yandan, ünlü İngiliz model Kate Moss'un da eski sevgilisi Depp'in lehine tanık kürsüsüne çıkacağı belirtildi.

Davadaki son gelişmeler şöyle:

'KESİK PARMAK' KONUSUNDAKİ İDDİALAR NE?

Depp, Heard'ün kendisini şiddet uygulamakla suçlamasına rağmen asıl şiddeti onun uyguladığını savunarak, Avustralya'daki meşhur kavgalarında parmağının kesildiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, Heard'ün kendisine bir votka şişesi fırlattığını ve sağ elinin orta parmağının ucunun bu nedenle kesildiğini savunmuştu. Heard ise Depp'in kavga sırasında, duvara asılı bir telefonu parçaladığını ve bu sırada kendi kendisini incitmiş olabileceğini söylemişti.

ORTOPEDİ CERRAHI DEĞERLENDİRDİ

Heard'ün avukat ekibi de dün, ortopedi cerrahı Dr. Richard Moore'u uzman tanık olarak kürsüye çağırdı. Moore, kanlı parmağın fotoğraflarının jüriye gösterildiği sırada, Depp'in anlatımının gerçek olmadığını söyledi. Ünlü oyuncunun tıbbi kayıtlarını da gözden geçiren doktor, "Bu yara, sivri bir cam kaynaklı bir kesik gibi görünmüyor" dedi. Ancak Moore, Depp'in avukatları tarafından sorgulandığı sırada da, parmağa tam olarak ne olduğunu söyleyemeyeceğini belirtti.

DEPP YENİDEN KÜRSÜYE ÇIKMAYACAK

Öte yandan, Heard'ün avukat ekibi Johnny Depp'i yeniden kürsüye çağırmaktan vazgeçti. Depp'in, bir anatomi uzmanı ve bir yakın partner şiddeti (IPV) uzmanından sonra üçüncü tanık olarak çağrılacağı belirtilmişti. Ancak bundan son anda vazgeçildi.

KATE MOSS NE ANLATACAK?

Bir diğer dikkat çekici gelişme ise ünlü İngiliz model Kate Moss'un, eski sevgilisi Depp'in lehine tanık kürsüsüne çağırılması oldu. Heard, önceki haftalarda verdiği ifadede, 'Depp'in Moss'a da şiddet gösterdiğini' öne sürmüştü.

Amerikan basını, Heard'ün Moss'un ismini gündeme getirmesinin Depp'e yaradığını yazdı. Buna göre, ünlü oyuncunun avukatları bu sayede Depp yanlısı ifade vermesi kesin görünen Moss'u kürsüye çağırarak iddiaları jüri nezdinde yalanlayabilir. Moss ile Depp'in ilişkisi 1994-1997 yılları arasında sürmüştü. (Kısa Dalga)

Dünya