Amber Heard 'Avustralya olayı'nı anlattı: Johnny Depp bana cinsel saldırıda bulundu

Amber Heard 'Avustralya olayı'nı anlattı: Johnny Depp bana cinsel saldırıda bulundu
Oyuncular Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki dava, karşılıklı suçlamalarla sürüyor. Tanık koltuğunda ifade vermeye başlayan Heard, davanın ana konularından biri olan Avustralya gezisinde Depp'in kendisine şişeyle cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü.

ABD'li oyuncular Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki karalama davası, iki ismin birbirlerine karşı çelişen suçlamalarıyla devam ediyor. Depp'in tanık koltuğunda dinlenmesinin ardından, eski eşi Heard dinleniyor.

Tanık koltuğundaki ilk gününde Depp'in uyuşturucu ve alkol etkisiyle kendisine defalarca vurduğunu anlatan Heard, iddialarını dün de sürdürdü. Amber Heard, 2015'te evlenmelerinden sonra Depp'in yıldız oyuncusu olduğu Karayip Korsanları serisinin yeni filminin çekimleri için Avustralya'ya gittiklerini ve eşinin burada kendisine çok saldırgan davrandığını anlattı.

'HİÇ BU KADAR KORKMAMIŞTIM'

Heard, Depp'in kendisine vurduğunu, burnunu kırdığını, geceliğini yırtıp parçaları evin çeşitli yerlerine dağıttığını ve yere şişeler fırlattığını savundu. Heard, Depp'i kendisine bir şişeyle cinsel saldırıda bulunmakla da suçladı; söz konusu nesnenin ne olduğunu önce anlayamadığını ama sonrasında bir şişe olduğunu sandığını aktardı. Heard o gece için, "Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım" dedi.

Söz konusu olayda, Depp'in sağ elinin orta parmağının da koptuğu iddia ediliyordu. Heard Depp'i, Depp de Heard'i suçlamıştı. Johnny Depp'in o gece, evin duvarlarına yaralı parmağından akan kanla yazılar yazdığı da öne sürülüyor. Heard, Depp'in kendi parmağını kestiğini, kavga ettiklere noktaya döndüğünde kan ve boyayla yazılmış bu mesajları bulduğunu söyledi.

DAVANIN SEBEBİ NE?

İki ünlü oyuncu arasındaki dava, boşanmalarının ardından 2018'de Washington Post gazetesinde Heard’ün imzasıyla yayımlanan bir makaleye dayanıyor. Heard bu makalede kendisini şiddet mağduru olarak niteliyor ve Depp'i, isim vermeden 'kadın döven' bir kişi olarak tanımlıyordu. Bu makale yüzünden iş kaybı yaşadığını, Hollywood tarafından silindiğini ve milyonlarca dolarlık gelirden olduğunu savunan Depp, iddiaları reddederek eski eşine 50 milyon dolarlık 'karalama' davası açtı. Heard ise iddialarının arkasında durarak 100 milyon dolarlık karşı dava açtı. Duruşmalar, Washington Post gazetesinin serverlarının bulunduğu Virginia eyaletinde görülüyor ve canlı yayınlanıyor. (Kısa Dalga)

Dünya