Amber Heard'ün Twitter hesabına ne oldu?

Amber Heard'ün Twitter hesabına ne oldu?
Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın eski kız arkadaşı Amber Heard'ün Twitter hesabına erişilemiyor. Sosyal medya kullanıcılarından kimisine göre hesabı Musk kapattı, kimine göre ise Musk platformu alınca Heard hesabını sildi.

Elon Musk uzun süren sürecin ardından Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. Sosyal medya platformu yöneticilerin değişmesi, ekibin işten atılması ve mavi tik'li hesapların paralı olmasıyla haber olurken bir de magazin haberi gündemde. Musk'ın eski sevgilisi, 'Aquaman' yıldızı Amber Heard'ın hesabı kayboldu. '@realAmberHeard' kullanıcı adlı hesabı, artık bulunamıyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, eski eşi Johnny Depp'e karşı davasında yaşananların ardından bitmeyen tepkilere ara vermek isteyebileceğini söylerken kimileri bunun Musk ile bir ilgili olduğunu sürdü. Kimilerine göre Heard platformda hesabının olmasını istemedi..

Elon Musk, Heard ile Depp'in olaylı davasında geçmesi üzerine yaptığı bir paylaşımda; "Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar" diye yazmıştı.

Teknoloji