Ancelotti'ye göre Arda'yı izlemeye daha zaman var

Ancelotti'ye göre Arda'yı izlemeye daha zaman var
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek hafta daha tempolu antrenman yapabileceğini ancak ilk maçına çıkış tarihinin henüz belli olmadığını söyledi.

İspanya LaLiga'da Real Madrid, kritik Real Betis deplasmanına çıkacak.

Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumunu paylaştı.

Ancelotti, "Arda Güler'in dönmesine az bir süre kaldı. Önümüzdeki hafta daha tempolu çalışabilecek. Yılın son maçlarında mı yoksa 2024'te mi forma giymeye başlayacağını bilmiyorum." dedi.

Real Madrid'e bu yaz transfer olan Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle uzun süredir forma giyemiyor.

LaLiga'daki Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarında kadroda yer alan Arda Güler, Ancelotti'den süre alamamıştı.

Real Madrid 15 haftası geride kalan LaLiga'da 38 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

NTVSpor'un derlediği bilgilere göre; Ancelotti, sakatlık sorununun sadece Arda için değil her futbolcuda aynı olduğunu, "Çok fazla sabır ve zaman gerektiğini" söyleyerek, mevcut durumda takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı. (Kısa Dalga)

Spor