Aniston'dan JD Vance'in 'çocuksuz sefil kadınlar' sözüne tepki

Aniston'dan JD Vance'in 'çocuksuz sefil kadınlar' sözüne tepki
Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, Donald Trump'ın başkan yardımcısı adayı JD Vance'in 'çocuksuz sefil kadınlar' sözlerine tepki gösterdi.

Kısa Dalga - ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçi lerin adayı Donald Trump’ın geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcısı adayı olarak J.D. Vance’i duyurmuştu.

J.D. Vance’in "Bu ülkede Demokratlar ve kurumsal oligarklar tarafından, kendi hayatlarında ve yaptıkları seçimlerden ötürü sefil olan ve bu yüzden ülkenin geri kalanını da sefil yapmak isteyen bir grup çocuksuz, kedi sahibi kadınlar tarafından yönetiliyoruz" şeklindeki sözleri sosyal medyada tekrar gündeme gelmişti.

Söyleyebileceğim tek şey...

Amerika kamuoyunun büyük tepkisine neden olan bu sözlere Jennifer Aniston da sert tepki gösterdi. ABD'li yıldız, "Söyleyebileceğim tek şey... Bay Vance, kızınızın bir gün kendi çocuklarını doğurabilecek kadar şanslı olması için dua ediyorum. Umarım ikinci seçenek olarak tüp bebek tedavisine başvurmak zorunda kalmaz çünkü siz bunu ondan da almaya çalışıyorsunuz," ifadelerini kullandı.

Friends dizisiyle çıkış yapan Aniston daha önce 30'lu ve 40'lı yaşlarında çocuk sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gördüğünü açıklamıştı ancak bu denemelerin hiçbiri gebelikle sonuçlanmadı. (Dış Haberler)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Dünya