Ankara'da engellilere 100 simit tezgahı

Ankara'da engellilere 100 simit tezgahı
Ankara'dan 100 engelli vatandaşa kurayla simit tezgahı dağıtılacak. Tezgahlar için yer de tahsis edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 100 adet simit camekânı noter huzurunda yapılacak çekilişle ekonomik destek olması amacıyla engelli vatandaşlara dağıtacak.

Engelli vatandaşların noter çekilişine katılmak için 2 Aralık 2022 tarihine kadar Gençlik Parkı Zabıta Karakolu’na başvurması gerekiyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Şartları uygun bulunan engelli vatandaşlara 100 simit satış yeri ve simit camekânı tahsis edecek olan Ankara Zabıtası, başvuru sürecinin başladığını duyurdu.

Engelli vatandaşlar, istenilen belgelerle birlikte 2 Aralık'a kadar Gençlik Parkı'ndaki Zabıta Karakolu’na giderek 09:00-16:00 saatlerinde başvurabilecek.

KURA ÇEKİLİŞİ NOTER HUZURUNDA VE CANLI YAYINDA YAPILACAK

En az yüzde 40 engelli heyet raporuna sahip vatandaşların katılabileceği kura çekilişi için ayrıntılı bilgi belediyenin internet sitesinde yer alıyor.

ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak kura çekilişinin ardından teslim edilecek simit camekânları sadece engelli vatandaşın kendisi veya engel durumuna göre birinci derece yakını tarafından işletilebilecek. (ANKA)

Yaşam