Ankaragücü taraftarı Faruk Koca için oturma eylemi yapacak

Ankaragücü taraftarı Faruk Koca için oturma eylemi yapacak
Ankaragücü taraftarı, Hakem Halil Umut Meler'i yumruklayan Faruk Koca için oturma eylemi yapacağını duyurdu.

Kulübün Beştepe Tesisleri önünde toplanan bir grup taraftar "İyi gününde, kötü gününde. Hep beraberiz, Ankaragüçlüyüz" ve "İmparator Faruk Koca" sloganları attı.

Gazete Duvar'ın haberine göre, taraftar grupları daha sonra ortak açıklama yaparak, Faruk Koca'nın arkasında duracaklarını açıkladı.

Taraftar grupları, TFF yönetimi ve hakem hatalarından şikayetçi kulüplerin bile, kulüp başkanlığından istifa etmek zorunda kalan Koca'ya sosyal saldırdığını savundu.

"TFF ve Merkez Hakem Kurulu suçlarını başkanımız üzerinden aklamaya çalışamaz"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız, elindeki düdükleri silah gibi kullanan hakemlere karşı, kulübümüz ve camiamızın hakları adına ölçülülük sınırı aşılmışsa da sonuna kadar mücadele etmiş ve bizim gözümüzde, olmasını hiç istemesek de tepkisini göstermiştir. Bu olay umut ediyoruz ki futbol tarihimizde milat olur ve hakları yenen tüm camialar, TFF ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) suçlarını başkanımız Faruk Koca üstünden aklamaya çalışmazlar. Ankaragücü taraftarları olarak başkanımız ve armamızın arkasında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz."

Tandoğan Tesislerinde oturma eylemi yapılacak

Öte yandan, bazı Ankaragücü taraftarlarının, yarından itibaren Tandoğan Tesisleri'nde oturma eylemi başlatacağı öğrenildi. (Kısa Dalga)

Spor