Anlamsız konser trendi bitmiyor: Bu kez hayranları Harry Styles'ı gözünden vurdu

Anlamsız konser trendi bitmiyor: Bu kez hayranları Harry Styles'ı gözünden vurdu
Dünyaca ünlü sanatçıların konserlerinde bazı seyircilerin sahneye nesne fırlatma alışkanlığı sürüyor. Sanatçıların ciddi yara almalarına yol açabilen bu saçma trend, en son Harry Styles'ı vurdu. Sanatçı, sahnedeyken gözünden yaralandı.

Konserlerdeki garip 'hayranlık gösterileri'ne bir yenisi daha eklendi.

Nlife'tan Melike Tümer'in derlediği habere göre; Harry Styles, sahne performansı sergilediği esnada bir dinleyicisi tarafından fırlatılan nesneyle vurulan son isim oldu.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 2

29 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı, uzun süredir devam eden "Love on Tour" adl turnesini bitirmek üzere. Ancak cumartesi günü Avusturya'nın Viyana kentinde bir performans sırasında bir nesneyle gözünden vurulduğu bir video ortaya çıktı.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 3

Şu sıralar Twitter'da viral olan videoda, Harry Styles elinde mikrofonla yürürken, seyirci tarafından bir şeyin uçup yüzüne çarptığı görülüyor.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 4

Şarkıcı anında duruyor ve elini gözüne götürüyor. Görüntüde Styles'ın çok acı çektiği anlaşılıyor.

Ancak sanatçı, yüzündeki acı ifadeye rağmen, seyircilerini selamlamaya devam ediyor.

Harry, son haftalarda performans sergilerken sahneye bir eşya fırlatılmasına maruz kalan ilk sanatçı değil. Haziranda Bebe Rexha kafasına telefon çarpınca sahnede yere yığılmıştı.

Şarkıcıya üç dikiş atılması gerekmişti.
Saldırının şüphelisi New Jerseyli Nicolas Malvagna adlı adam ertesi gün gözaltına alınmış ve kendisine saldırı suçu isnat edilmişti.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 7

Bir hafta sonraysa "Sweet But Psycho" şarkısıyla bilinen Max'in Los Angeles konserinde izinsiz sahneye çıkan bir kişi şarkıcının önünü kesmiş ve yüzüne tokat atmıştı.

Pink de Londra konserinde, bir hayranı annesinin küllerini içeren poşeti sahneye atınca şaşkına dönmüştü. Bir başka hayranı da Pink'e büyük bir kalıp Fransız Brie peynir tekerleği vermişti.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 8

Country pop şarkıcısı Kelsea Ballerini'nin Idaho konserinde atılan bilezikse şarkıcının gözüne çarpmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Drake'in Chicago konserinde sahneye bir fırlatılmış, telefon sanatçının koluna çarpmıştı.

En saçma konser trendi bitmiyor: Bu defa Harry Styles gözünden vuruldu - 9

'Adabı unuttular'

Adele, 1 Temmuz Cumartesi günü, Las Vegas'taki konserinde seyriciler arasında yükselen bu rahatsız edici trende yönelik tepkisini dile getirmişti.

Adele, "Artık insanların lanet olası gösteri adabını nasıl unuttuğunu ve sahneye bir şeyler fırlattıklarını fark ettiniz mi? Bunu gördünüz mü? Lanet olsun, size meydan okuyorum, bana bir şey fırlatmaya kalkarsanız, sizi gerçekten gebertirim" ifadesini kullanmıştı.

Kültür Sanat