Anne, oğlunu tacizle suçladığı şüpheli serbest kalınca taşla evini bastı

Anne, oğlunu tacizle suçladığı şüpheli serbest kalınca taşla evini bastı
Öfkeli anne, "Yeter artık, kaç ailenin canı yanacak. Neden tekrar bu pislikleri dışarı çıkarıyorsunuz. Daha kaç kişinin canı yanacak?" diye tepkisini dile getirdi.

Kırşehir'de Y.D. adlı kadın, 14 yaşındaki oğlunu taciz ettiğini iddia ettiği kişi serbest bırakılınca öğrenince şüphelinin evini bastı.

Olay, 16 Aralık'ta Kırşehir'de meydana geldi.

Belediye çalışanı M.Z., iddiaya göre 14 yaşındaki B.D.'ye cep telefonundan cinsel organını gösteren fotoğraflar attı. Durumu öğrenen anne Y.D., belediyede çalışan M.Z. ile oğlu B.D. arasındaki yazışmaların çıktısını alarak belediyeye gitti.

​Belediye önünde kendisiyle ilgilenilmemesine de tepki gösteren Y.D., "Bu kişi erkek çocuğuna çiçek gönderip, cinsel organını atıyor" diye bağırdı. Ardından da polise şikâyette bulundu.

Şikayet sonrası gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Yeter artık kaç ailenin canı yanacak"

M.Z.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını öğrenen anne Y.D, şüphelinin Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan evini bastı. M.Z.'nin kapısının önünde bağıran öfkeli anne Y.D. "Adalet gereğini yapmıyorsa ben kendi adaletimi sağlayacağım. Kendi ellerimle cezasını vereceğim. Yeter artık, kaç ailenin canı yanacak. Çocuğumun psikolojisi bozuldu. Ben ailesi olarak çocuğumu korumakla görevliyim. Neden tekrar bu pislikleri dışarı çıkarıyorsunuz. Daha kaç kişinin canı yanacak? Neyi bekliyorsunuz?" dedi.

Y.D., olay yerine gelen polis ekiplerince uzaklaştırıldı. M.Z. ise polis ekiplerince yeniden gözaltına alındı. (DHA)

Gündem