Antalya'da bir öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen müdür yardımcısı, soruşturma açılmasına rağmen açığa alınmadı

Antalya'da bir öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen müdür yardımcısı, soruşturma açılmasına rağmen açığa alınmadı
Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan A. Y.’nin 10’uncu sınıfta okuyan bir kız öğrenciyi taciz ettiği ve soruşturma açılmasına rağmen açığa alınmadığı iddia edildi.

Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan ve AKP’ye yakınlığı ile bilinen Eğitim Bir-Sen’e üye olduğu öğrenilen A. Y. iddiaya göre 10’uncu sınıfta eğitim gören bir kız öğrenciyi sözlü ve fiziksel olarak taciz etti.

Akdenizgerçek'ten Arda Kır'ın haberine göre; konuyla ilgili olarak 1 ay önce soruşturma açıldığı belirtilirken, soruşturma devam etmesine rağmen öğretmenin açığa alınmadığı ve tacize uğradığı iddia edilen öğrenci ve müdür yardımcısı A. Y.’nin hala aynı okulda oldukları öğrenildi.

Müdürden de destek

İddialara göre müdür yardımcısı A. Y.’nin kız öğrencinin telefonuna mesajlar attığı ve odasında fiziksel taciz uyguladığı söylendi. Kız öğrenciye odasında okul işlerini yaptırdığı ve çoğu zaman odanın kapısının da kapalı olduğu iddia edildi.

Tacize uğradığı iddia edilen kız öğrenciye diğer öğrencilerden ayrıcalıklı davrandığı öne sürülen A. Y.’ye okul müdürünün de soruşturma kapsamında destek verdiği belirtildi. Konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise soruşturmanın devam ettiğini ve incelemelerin yapıldığını kaydetti.

Gündem