Apple'ın ucuza satması beklenen Airpods Lite'ın satış fiyatı belli oldu

Apple'ın ucuza satması beklenen Airpods Lite'ın satış fiyatı belli oldu
Apple’ın geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı Airpods Lite için harekete geçtiği ortaya çıkmıştı. Apple analisti Ming-Chi Kuo, ucuz AirPods Lite’ın fiyatını açıkladı.

AirPods satışları, Apple’ın istediği gibi gitmiyor. Birçok kullanıcı kaybolma ihtimali olan ürünlere yüksek miktarda ödeme yapmak istemiyor. Bu sebeple Apple’ın geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı Airpods Lite için harekete geçtiği ortaya çıkmıştı. Apple analisti Ming-Chi Kuo, ucuz AirPods Lite’ın fiyatını açıkladı.

Ucuz AirPods Lite fiyatı, 99 dolar olacak

ShiftDelete'de yer alan habere göre; Ünlü Apple analisti Ming- Chi Kuo’nun yaptığı açıklamaya göre şimdilik ucuz AirPods Lite olarak adlandırılan ürünün fiyatı 99 dolar olacak. Apple’ın kablosuz kulaklık ürünleri, diğer birçok markaya göre yüksek fiyat etiketiyle satılıyor.

AirPods Max’in güncellenmiş ürünü üzerinde de çalışılıyor

Ming- Chi Kuo, Apple’ın AirPods Lite dışında ek olarak AirPods Max’in güncellenmiş bir ürünü üzerinde de çalıştığını açıkladı. Yeni gelecek AirPods Max için ise ses kalitesinde iyileşme, yeni renkler, iyileştirilmiş pil ömrü gibi özellikler bekleniyor. Kuo, bu iki ürünün önceki analistin de belirttiği gibi 2024 yılında çıkacağını umuyor. Ayrıca 2025 yılına da aksama ihtimali olduğunu da belirtiyor.

Şu an en ucuzu 129 dolar

Apple’ın şu anda en uygun fiyatlı AirPods modeli 129 dolardan satışa sunuluyor. Teknoloji devi bunun yanında ek olarak iPhone SE ve MacBook Air gibi diğer ürünlerinin de uygun fiyatlı modellerini pazara sunarak çeşitliliğini artırmaya ve her kitleden alıcı yakalamaya çalışıyor.

Teknoloji