Dilan ve Engin Polat'a Banu Parlak'ın arabasının kurşunlanması soruşturmasında tutuklama istemi

Dilan ve Engin Polat'a Banu Parlak'ın arabasının kurşunlanması soruşturmasında tutuklama istemi
Şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Dilan-Engin Polat çifti için tutuklama talep edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmış ve 19 saat süren işlemlerin ardından tutuklanmıştı.

Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı yapılmıştı

Bugün Dilan Polat-Engin Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde de ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

Şarkıcı Banu Parlak’ın 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan güzellik merkeze silahlı saldırı meydana gelmişti. Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatmıştı.

'Azmettirici' olarak ifade verdiler

Dilan Polat-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde azmettirici olarak ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

Polat çifti, tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. (Kısa Dalga)

Gündem