Arda Güler animasyonu milyonlarca kez izlendi

Arda Güler animasyonu milyonlarca kez izlendi
Aylar sonra topla buluşan Arda Güler Real Madrid formasıyla ilk golünü attı. Arda Güler'in golünü ve Real Madrid konu alan ünlü karikatürist Hamid Sahari'nin animasyonu sosyal medyada gündem oldu. Video milyonlarca kez izlendi.

Instagram'da 1.5 milyon takipçisi bulunan Hamid Sahari, aylar sonra Real Madrid'de ilk golünü atan Arda Güler için hazırladığı bir animasyonu paylaştı.

Sahari'nin paylaştığı animasyon videosu sosyal medyada kısa sürede 3 milyondan fazla kez izlendi.

Animasyonda anlatılan hikaye şöyle:

Bir fidanın başında bekleyen Arda Güler, fidanı büyümediği için üzülüyor. Yanına gelen Carlo Ancelotti'ye de durumdan şikayet ediyor.

Ancelotti de Arda Güler'e moral vermek için üzerinde "Efsaneler" yazan bir kitabı okumaya başlıyor. Kulübe genç yaşta katılan Casillas, Ramos, Benzema ve Ronaldo'nun fidanlarını suladıkları sahneler devreye giriyor. 4 futbolcunun fidanlarını zor şartlara karşı nasıl korudukları da gösteriliyor.

Ancelotti'nin anlattığı hikayenin sonunda ise 4 futbolcunun fidanları, üzeri ödüller ve kupalarla dolu büyük ağaçlara dönüşüyor.

Ancelotti'nin anlattığı hikayeyi dinlerken mutlu olan ve hikayeden ders çıkaran Arda Güler de ayağa kalkarak fidanını sulamaya başlıyor.

Animasyonun sonunda ise Ancelotti, Modric, Rudiger ve Bellingham'ın çalışmalarına devam eden Arda Güler'i destekledikleri görülüyor. (Kısa Dalga)

Spor