Arda Güler için resmi açıklama: "Babasıyla görüşeceğiz"

Arda Güler için resmi açıklama: "Babasıyla görüşeceğiz"
Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Arda Güler'in talipleri olduğunu belirterek, bu hafta genç yeteneğin babasıyla görüşerek yol haritasını çizeceklerini söyledi.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

'Arda'ya talipler var, babasıyla görüşeceğiz'

Radyo Gol'e konuşan Selahattin Baki, "Arda Güler’i 4 sene önce canlı olarak Fenerbahçe - Bucaspor maçında izledim. O zamandan belliydi geleceği. Allah onu yıldız olması için dünyaya getirmiş. 17 yaşında ama soru sormaktan çekinmeyen, son derece girişken, öğrenmeye açık bir evladımız. Milli Takımımızın da değişmeyecek oyuncularından olacak kalitede. Profesyonellik ruhunda var ve Fenerbahçe aidiyet duygusunu en iyi yaşayanlardan birisi. Gitmesini elbette istemiyoruz ama talipleri var. Başkanımız ile birlikte bu hafta babası ile görüşeceğiz nasıl bir yol çizilecek önümüzdeki günlerde netleşir." dedi.

'Başkanımız birçok isimle görüşüyor'

İlk transfer olarak Ryan Kent'i açıklayan Sarı-lacivertlilerin yöneticisi bundan sonraki çalışmalar için de, "Yeni sezon için başkanımız birçok isim ile görüşüyor. Yeni planlamanın en doğru şekilde yapılacağından taraftarımız şüphe duymasın" açıklamalarını yaptı.

Spor