Armağan Çağlayan, iki ünlüye kırgın olduğunu söyledi: Sadece onlar aramadı...

Armağan Çağlayan, iki ünlüye kırgın olduğunu söyledi: Sadece onlar aramadı...
Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, hastalığı sırasında Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramamasına çok üzüldüğünü dile getirdi.

Akciğer kanserine yakalanan sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, hastalığı sırasında Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramamasına çok üzüldüğünü dile getirdi.

Sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığı ve tedavisini olması gerektiği için 196Sekiz adlı YouTube kanalındaki programını bıraktığını açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından kendisini aramadığı için iki ünlüye kırgınlığını anlatan Çağlayan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi saçma sapan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü, birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım… Sonsuza dek... En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan 'kırılıyor.'"

(Kısa Dalga)

ekran-resmi-2022-12-30-06-57-51.png

Yaşam