Aşkı-Memnu filminin kadrosu netleşiyor: Firdevs Hanım belli oldu

Aşkı-Memnu filminin kadrosu netleşiyor: Firdevs Hanım belli oldu
15 Mart’ta sete çıkması planlanan film için şimdi Adnan Bey aranıyor.

Halid Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu romanından beyazperdeye uyarlanacak Bihter filminin hazırlıkları devam ediyor. Bergen filminin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper’in yöneteceği film Netflix’te yayınlanacak. Dönem filmi formatında çekilecek yapımın senaryosunu Merve Göntem yazıyor.

Filmde “Bihter”i Farah Zeynep Abdullah, “Nihal”i Helin Kandemir canlandıracak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın internet sitesinden aktardığı habere göre, Firdevs Hanım rolünü kimin oynayacağı da netleşti.

Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisinde Cana rolünü canlandıran Hande Ataizi, yeni Firdevs Yöreoğlu oldu. Filmde Ataizi ile Abdullah anne kızı oynayacak. Bihter’in netleşen diğer oyuncusu ise Nezaket Erden oldu. Özellikle “İnsanlar İkiye Ayrılır” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Erden, “Bihter” filminde Peyker rolüne hayat verecek.

Behlül rolü için bu hafta Furkan Andıç, Boran Kuzum, Halit Özgür Sarı ve Serkan Çayoğlu Farah Zeynep Abdullah’la deneme çekimi yaptı ve en iyi uyum Boran Kuzum’la oldu.

Matmazel rolü için Ebru Özkan’ın “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisindeki takvimi ayarlanmaya çalışılıyor.

15 Mart’ta sete çıkması planlanan film için şimdi Adnan Bey aranıyor.

Kültür Sanat