Aslı Baykal’dan vekillik açıklaması: Her şey olabilir

Aslı Baykal’dan vekillik açıklaması: Her şey olabilir
Milletvekilliği adaylığı konusunda “Her şey olabilir” diyen Aslı Baykal, ekledi: “Ayrıca niye AK Parti, Zafer Partisi'ne gireceğim belki. Olasılık da çok, niye onu düşünüyorlar."

CHP'den istifa eden Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, AKP’den milletvekili adaylığı iddialarını reddetmedi. “Her şey olabilir” diyen Baykal, seçeneklerin AKP sınırlı olmadığını söyledi.

Oda Tv’den Uğur Can Biçer’e konuşan Baykal, "milletvekili olma isteğiniz var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Her şey olabilir. Ben Twitter'da bazı durumları yazıyorum. Yorum bile yapmıyorum. Olanları toparlayıp ortaya koyuyorum. Buna bakarak da gerçekler bu kadar mı acıtıyor. Bana desinler ki yazdığın şu yanlış. CHP, Atatürk'ün yolundan son hızla ilerliyor, devrimlere sahip çıkıyor’ desinler. Bunların hiçbiri konuşulmuyor. Ayrıca niye AK Parti, Zafer Partisi'ne gireceğim belki. Olasılık da çok, niye onu düşünüyorlar."

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, geçtiğimiz günlerde Aslı Baykal’ın AKP’li yetkililere milletvekili adayı olmak için haber gönderdiğini yazmıştı.

Ayrıca, Aslı Baykal’ın adının Deniz Baykal ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan görüşmede geçtiği, Baykal’ın, “Aslı Baykal’ı CHP’den aday yapın” dediği ileri sürülmüştü. Aslı Baykal, bu iddiayı yalanlamıştı.

Politika