Aslıhan Gürbüz ve Fatih Artman'lı Netflix dizisi Kuvvetli Bir Alkış'ın fragmanı yayınlandı

Aslıhan Gürbüz ve Fatih Artman'lı Netflix dizisi Kuvvetli Bir Alkış'ın  fragmanı yayınlandı
Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nun bulunduğu yeni Netflix dizisi Kuvetli Bir Alkış'ın ilk fragmanı yayınladı.

29 Şubat tarihinde yayınlanacak olan mini dizi Kuvvetli Bir Alkış için yayınlanan fragmanda, izleyicilere dizinin atmosferine ve karakterlerine dair keyifli bir bakış sunuluyor.

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

Kuvvetli Bir Alkış'ın konusu ne?

Kuvvetli Bir Alkış, Berkun Oya'nın usta kalemiyle yaratılmış bir ailenin on yıllara yayılan hikayesini anlatıyor. Anne, baba ve çocuktan oluşan bu çekirdek aile, ilk bakışta mutlu ve sıradan gibi görünse de her ailenin olduğu gibi kendi gizemlerini ve çatışmalarını barındırıyor.

Berkun Oya'nın hayranları, "Kuvvetli Bir Alkış"ta da usta yazarın alışılagelmiş tarzını bulacak. Çarpıcı gerçekçilik ve sıra dışı mizah anlayışının harmanlandığı dizide, aile içi ilişkiler ve toplumla çatışmalar derinlemesine ele alınıyor.

(Kısa Dalga)

Kültür Sanat