AVM'deki 'VIP tuvalet'e zam geldi: Artık 1,5 değil 25 lira

AVM'deki 'VIP tuvalet'e zam geldi: Artık 1,5 değil 25 lira
İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki Florya semtinde bulunan AVM'deki lüks tuvaletin giriş ücreti 25 liraya çıkarıldı.

Florya'da bir alışveriş merkezinde müşterilerine VİP hizmet veren tuvalet, Avrupa'da 200 şubesi bulunan Hollandalı bir şirket tarafından 2015 yılında açıldı.

Türkiye'de tek şubesi bulunan ve lüks hizmet konseptiyle işletilen tuvaletin kadın kısmında özel makyaj aynası ve kadınlara özel ürünlerin satıldığı bir nokta da bulunuyor.

İlk açıldığında 1.5 lira ücret belirlenen VİP tuvaletin yeni ücreti ise 25 liraya yükseldi.

Abonelik 400 lira

Bebeklere özel dizayn edilen bölümün kullanım ücreti ise 50 lira olurken, alışveriş merkezinin çalışanları aylık 400 lira abonelik ücreti vererek VİP tuvaleti kullanabiliyor.

florya-tuvalet-dha1.jpg

'Hatırı sayılır müşterilerimiz var'

İşletmeci Sacettin Gür, tuvaletin 'evdekilerden daha temiz olduğunu' öne sürerek temizlik ve hijyen isteyenlerin kendilerini tercih ettiğini söyledi.

"Bu AVM'de çalışanlardan bile hatırı sayılır müşterilerimiz var" diyen Gür, her kullanımdan sonra tuvaletin temizlendiğini, peçete ve tuvalet kağıtlarının birinci sınıf kalitede olduğunu kaydetti.

Gür, AVM'de 6, aynı katta 2 ücretsiz tuvalet olmasına rağmen müşterilerin kendilerini tercih ettiğini iddia etti.

İşletmeci şunları söyledi: "Bizim güler yüzümüz için bazı insanlar devamlı geliyor. Güler yüzümüzden hoşnut kalıyor ve burayı kullanmak istiyor. Bir gülücük çok önemli. Bazı zamanlar sabah insanın morali bozuk olabilir, buraya geldiklerinde onlara mutluluk veriyoruz. İşimizi de doğru yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz." (DHA)

Yaşam