Avukatları açıkladı: Levent Göktaş hesabı sahte

Avukatları açıkladı: Levent Göktaş hesabı sahte
Hablemitoğlu cinayetinin planlayıcısı olmakla suçlanan firari Levent Göktaş adına Twitter'da açılan hesabın sahte olduğu açıklandı.

Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgili aranan firari emekli Albay Levent Göktaş adına Twitter'da açılan hesapta, belgeler ve videolar paylaşılacağı söylendi. Hesabı yöneten kişi Sedat Peker'le de polemiğe girdi.

Avukat Hüseyin Ersöz, Levent Göktaş adına açılan hesabın sahte olduğu yönünde yazılı açıklama yaptı.

Hüseyin Ersöz kendi hesabından yaptığı duyuruda "Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin Kamuoyu Duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Ersöz sahte hesabın kapatılması için gerekli başvurunun da yapıldığını belirtti. levent.jpeglevent.jpeg

Gerçek Gündem’e konuşan Levent Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen de söz konusu hesabı FETÖ’cülerin açtığını ileri sürdü:

“Kesin FETÖ'cüler, FETÖ'cüler bunlar. Eğer Levent Göktaş olsaydı, o bana 'ağabey' diye seslenirdi. Ama anlaşılıyor ki ellerinde bir takım kıytırık bilgiler var. Bunları açıklamaya hazırlanıyorlar anlaşılan. Fakat gördüğüm kadarıyla, şu an hesap askıya alınmış durumda. Zaten Levent Göktaş olsaydı beni ve Ahmet Zeki Üçok'u bu şekilde tanımlamazdı. FETÖ'cüler intikam almak istiyor. O yüzden de ortalığı bulandırıyorlar.”

Gündem