Ayşe Ateş: Bu tertip ve taktikler size bir şey hatırlattı mı?

Ayşe Ateş: Bu tertip ve taktikler size bir şey hatırlattı mı?
Ayşe Ateş, dava öncesi yapılan sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekerek, "Bu tertip ve taktikler size bir şey hatırlattı mı?" dedi.

Kısa Dalga - Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, "FETÖ usulü taktik ve tertiplerle sosyal medyada uzun zamandır yürütülen bu alçak kampanya bizlere kiralık katillerle bu sızma karanlık yapı arasındaki bağı çok iyi gösteriyor" dedi.

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, duruşmadan önceki bir ay boyunca sosyal medyadan yapılan paylaşımlardan örneklere yer verdi.

1.jpg

2-004.jpg

"FETÖ usulü taktik ve tertiplerle sosyal medyada uzun zamandır yürütülen bu alçak kampanya bizlere kiralık katillerle bu sızma karanlık yapı arasındaki bağı çok iyi gösteriyor. İkisinin de menşei hakkında fikir veriyor" Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"Duruşmada ağız birliği nasıl sağlandı, ifadeler nasıl değişti, değişen ifadeler duruşmadan önceki 15 gün boyunca sosyal medyada nasıl ve kimler tarafından dolaşıma sokuldu sorularının cevabı tam karşımızda duruyor.

3-001.jpg

Sosyal medya paylaşımlarında 'Otopsi raporu ortaya çıktı!' diyorlar. Duruşmada müdafiler, bu iddialar incelensin, diyor. Önce 'Selman yurt dışına kaçtı!" şeklinde bilgi kirliliği yapıyor, duruşma günü de katillerin ifadesi biter bitmez "Selman yurt dışına kaçmış, duruşmada yok, demek ki iddialar doğru!' diyerek haklılıklarını ortaya koymaya çalışıyorlar. Sosyal medyada kesin ifadeler, duruşmada sağa sola yalpa. Ama konumuz bu değil. Bu tertip ve taktikler size bir şey hatırlattı mı?"

4-001.jpg

"Paylaşım tarihlerine dikkat"

Ateş, şöyle devam etti:

"Bu ve benzeri yüzlerce paylaşım dikkatle incelendiğinde sosyal medyada duruşmadan önceki bir ay boyunca FETÖ usulü taktik ve tertiplerle belirli bir odak tarafından servis edilen ve hiçbir belge ve bulguyla da uyuşmayan mermi markalarının, “Sinan Ateş'in kafasına Selman sıktı” yalanlarının duruşmada kiralık katil Eray Özyağcı ve azmettirici Doğukan Çep’in tutuklandıktan 19 ay sonra ağzından bir anda nasıl döküldüğü, bu sufleleri kimlerden aldıkları konusunda hiç kimsenin şüphesi kalmayacaktır.

Paylaşım tarihlerine dikkat! Duruşmalar 1 Temmuz günü başladı." (Haber Merkezi)

Gündem