Aytun Çıray: Adayınızı açıklayın dayatmasının arkasında Erdoğan var

Aytun Çıray: Adayınızı açıklayın dayatmasının arkasında Erdoğan var
İYi Partili Aytun Çıray, ''Millet İttifakı'na 'Hemen adayınızı açıklayın' dayatması bir psikolojik operasyonun adımlarından ibarettir. Ve arkasında bu siyasi iktidar vardır. Sayın Erdoğan var bu işlerin arkasında'' dedi.

Siyasetin gündeminde millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı var. CHP lideri Kılıçdaroğlu, adayı altılı masanın belirleyeceğini söylemişti. Ancak bazı isimler kulis bilgisi olarak gündeme gelmişti.

O isimlerden biri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tı. Her iki isim de dün yaptıkları açıklamada adaylık iddialarını doğrulamadı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı olarak bazı isimlerin ortaya atılmasının arkasında iktidarın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olduğunu savundu.

Çıray, ''Mansur Yavaş ve diğer isimlerin ortaya atılması Millet İttifakı'na 'Hemen adayınızı açıklayın' dayatması bir psikolojik operasyonun adımlarından ibarettir. Ve arkasında bu siyasi iktidar vardır. Sayın Erdoğan var bu işlerin arkasında'' ifadelerini kullandı.

Politika