Babacan: Eşim kahvaltıda bu konuyu açtı, ona da cevap vermedim

Babacan: Eşim kahvaltıda bu konuyu açtı, ona da cevap vermedim
Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna yanıt: "Eşim bile kahvaltı masasında bu bahsi açtı. 'Seni bir vatandaş olarak dinliyorum' dedim ama cevap vermedim."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığıyla ilgili soruya "Eşim bile kahvaltı masasında bu bahsi açtı, cevap vermedim" yanıtını verdi. Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi liderleriyle birlikte altılı masada bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la gerçekleştirdiği sohbetten detaylar aktardı. Babacan, "İYİ Parti tarafı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına mesafeli yaklaşıyor. Siz de riskli buluyor musunuz?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

"Kübra Hanım ben bugüne kadar parti toplantılarımızda veya yakın çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız konuşmalarda bu konuyu kesinlikle açmadım. Açılmasına da izin vermedim. Daha adayı tartışma aşamasına gelmedik. Size şöyle söyleyeyim, bu sabah eşim bile kahvaltı masasında bu bahsi açtı. 'Seni bir vatandaş olarak dinliyorum' dedim ama cevap vermedim."

Politika