Babacan: Geldik çözdük, yine biz çözeceğiz

Babacan: Geldik çözdük, yine biz çözeceğiz
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, AKP'yle bakanlık görevine geldiği dönemi kast ederek, "Geldik, evelallah çözdük. Yine biz çözeceğiz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il başkanları toplantısında, ülkenin yol ayrımında olduğunu söyledi ve ekonomide yaşanan sorunları yine kendisinin çözeceğini savundu.

"Seçim akşamı herkes DEVA Partisi’nin gerçek gücünü görecek" diyen Babacan şöyle konuştu:

'2024 SEÇİMLERİ İÇİN DE HAZIRLANIYORUZ'

"2024 yerel seçimleri için de bugünden hazırlanıyoruz, haritayı maviye boyayacağız. Şehir şehir, ilçe ilçe kazanacağız."

'KRİZLERİN ORTAĞI BAHÇELİ'

"Krizlerin ortağı, biliyorsunuz, Bahçeli. 2001 krizinde bankalar batarken, esnaf borca gömülürken, Başbakanlık binası önünde yazar kasa fırlatılırken de iktidar ortağıydı. Gecelik faizleri ta yüzde 7500’lere çıkmıştı. Geldik, evelallah çözdük. Yine biz çözeceğiz. Halledeceğiz."

'DEPRESYON MU MUTLULUK MU?'

"Ülkemiz şu anda ciddi bir yol ayrımında. Korku mu, umut mu? Depresyon mu, mutluluk mu? Açlık mı, zenginlik mi? Baskı mı, özgürlük mü? Otokrasi mi, demokrasi mi? Evet, biz işte tam da demokrasiyi seçeceğimiz bir yol ayrımındayız şu an. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun ülkedeki herkesin yarınların Türkiye'sinde yeri olmalıdır ve bunun kararını da millet verecektir." (Kısa Dalga)

Politika