Babacan'dan Erdoağan'a yanıt: Madem keramet imzada, 4 yıldır niye patlattınız bu enflasyonu?

Babacan'dan Erdoağan'a yanıt: Madem keramet imzada, 4 yıldır niye patlattınız bu enflasyonu?
DEVA Partisi lideri Babacan, partisinin Siirt mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanı vererek yanıt vererek "Tam 4 yıldır bu ülkeyi tek imzayla yöneten siz değil misiniz? Madem keramet imzada fiyakalı bir imza atın da enflasyonu düşürün, hayat pahalılığını bitiriverin bakalım" dedi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Siirt mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

ERDOĞAN: SEN KİMSİN YA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir etkinlikte DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı kastederek ''Biz geçmişte bunu yaptık mı? Faizi 4,6'ya indirdik. Enflasyon 6,2'ye geldi. Bunu biz başardık, birileri değil. Bu neticenin üzerinden kendine paye çıkarmaya çalışanlar yok değil. Ya sen kimsin. İmzayı atan kim sen kimsin. 6 sıfırı TL'den çıkaran bu Başbakan. Sen kimsin ya. Burada Başbakan olur vermedikten sonra sen ne yapabilirsin ya. TV ekranlarında 'ben yaptım, ekonomi bakanıydım'. Buna inananlar, aldananlar yok değil, var. Bütün bunların hepsi yoluna giriyor. Benim milletim aklı selim sahibidir'' ifadelerini kullanmıştı.

BABACAN'DAN YANIT GELDİ

Erdoğan'ın sözlerine Ali Babacan şu yanıtı verdi:

"Tam 4 yıldır bu ülkeyi tek imzayla yöneten siz değil misiniz? Şu anda seçime kadar tam yetkili yine siz değil misiniz? Sizsiniz. Tek imzayla aklınıza gelen her şeyi yapabiliyor musunuz? Madem keramet imzada. Şöyle bir imza atın da şu enflasyonu bir düşürüverin. 4 yıldır niye patlattınız bu enflasyonu? Fiyakalı bir imza atın da hayat pahalılığını bitiriverin bakalım."

Politika