Bahçeli: 2023 yılı muazzez bir fırsattır, dönüm noktasıdır

Bahçeli: 2023 yılı muazzez bir fırsattır, dönüm noktasıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manisa mitinginde "2023 Türk tarihinin önemli bir dönüm noktası olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manisa mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

''Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'te yenilecektir. Buna hazır mısınız? Emperyalizmin kalleş fermanını ümit bağlayanlar 2023'te kenara itilecektir.

Milletimizin hak ve hukukunu birlikte savunacağız, devletimizin egemenlik haklarını beraber koruyacağız, daha güzel daha güvenli Türkiye'ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz.

Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Emperyalizmin kalleş fermanını ümit bağlayanlar 2023'te kenara itilecektir.

Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adaylık açıklayamıyor. Bu bir FETÖ yönetimidir.

Ya yurdum diyeceğiz ya da yokluğa mahkum olacağız. Mandacılara ya boyun eğeceğiz ya da lider ülke Türkiye'nin kapısını aralayacağız.'

2023 yılı muazzez bir fırsattır. Dönüm noktasıdır. Sandık ve demokrasi yılıdır. Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'te alt edilecektir."

BAHÇELİ'DEN KİMYASAL SİLAH AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kimyasal silah iddialarına ilişkin olarak "Şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, dökülen şehit kanlarının vebali onların üstündedir. PKK'nın kara propagandasına destek olan vekillerin gazi Meclis'in çatısı altında olması hepimiz adına yıkımdır. Mahkemeye çıkarılması şarttır. Türk Tabipler Birliği'nin kapatılması, başkanının da hesap vermesi haktır, hukuktur, devlet ve millet onurunun ertelenemez sorumluluğudur" dedi.

Bahçeli, TSK'nın PKK'ya karşı kimyasal silah kullandığı iddiası hakkında yaptığı yorum sonrası hakkında soruşturma başlatılan Türk Tabipleri Birliği'ni ve Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı hedef gösterdi. (Kısa Dalga)

Politika